Socratic Pine Tree

There is Healing in Understanding

Welkom bij Socratic Pine Tree

Socratic Pine Tree is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die zich onder invloed bevinden of hebben bevonden van iemand met een (kwaadaardige) narcistische persoonlijkheid, als ook het begeleiden van mensen die aan Naracistische persoonlijkheidsstoornis leiden of die in hoge mate narcistisch gedrag vertonen.

Wij zien mensen als mensen en niet als patienten en spreken daarom ook gewone mensen taal. We vermijden wetenschappelijke taal zo veel mogelijk. We oordelen niet over wie goed is en wie slecht; we zijn alleen geïnteresseerd in het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Voor mensen die leiden onder trauma of begeleiding nodig hebben omdat ze momenteel met een Narcistische Persoonlijkheid (NP) te maken hebben bieden we M.A.T.C.H en M.A.T.C.O respectievelijk Mental Abuse Trauma Coaching @ Home (thuis of op locatie) en On-Line (via Internet)

Voor NP's of mensen die denken dat te zijn, bieden we NAR.CO: narcist coaching, welke ook Thuis of op locatie óf via Internet geboden wordt.

Voor het bedrijfsleven en gezondheidszorg bieden we NAR.CON. Consultatie op het gebied van Narcisme. Wanneer er bijvoorbeeld persoonlijke problemen binnen een Staf- Management- of Boardteam ontstaan die (mogelijk) met een Narcistische Persoonlijkheid  te maken hebben. Of wanneer u behoefte heeft aan meer informatie betreffende het onderwerp voor uw HR officers bijvoorbeeld.

Alle diensten zijn beschikbaar in Nederlands, Engels en Duits.

Neem gerust contact op als u vragen heeft. Contact gegevens onder aan de pagina. 

Private thuis of kantoor coaching

Voor alle mogelijkheden omtrent privé begeleiding in de comfortabele omgeving van je eigen huis of op kantoor neem je even contact op per e-mail of telefoon.  Ik bespreek graag alle mogelijkheden met je. Tarief v.a. € 40,-  per uur (contactgegevens  hier onder)

Private on-line coaching

Wanneer home of office begeleiding om welke reden dan ook niet gewenst of mogelijk is kan on-line begeleiding worden overwogen. Hierin zijn een aantal mogelijkheden die ik graag met je bespreek. Neem svp contact op via e-mail of telefoon. Tarief v.a. € 25,- per uur.  (contactgegevens hier onder.)